23-03-2012

Olifantjes voor Ot

Toegegeven, het is niet op de groei gemaakt... Maar dat komt eigenlijk omdat het truitje al enkele maanden in de kast lag te wachten op afwerking van haar luie baasje... Had ik geweten dat het zo leuk stikken was met een tweelingnaald, ik had 't ding al meteen op punt gezet! Het is wel mooi geworden en ik ben van plan om er nog zo'n stuk of wat te boetseren. Makkelijk en schoon, wat kan een mens nog meer wensen?

Efkes ter zijde, maar terwijl ik vlug dit blogje typ, is mijne zoon de vloer aan 't afkuisen met een keukenpapierke... Raar kind, dat Otje. :D

11-03-2012

Een deftige das voor Tuur!

De zoon van mijn zus werd 3. Het is ne kastaar, die grote 'ukkepup'. Omdat onze kinderen net niet verdrinken in hun overvloed aan speelgoed, wou ik Tuur niet alleen speelspullen k-do doen, maar ook 2 originele truitjes. Ik kocht in de Hema 2 shirtjes en deed er dit mee:



Mijn zonen komen goed overeen. Grote Ot zorgt uitstekend voor zijn 'vriend' Fons en daar kan ik alleen maar ontzettend blij om zijn.


Enkele succesjes te melden omtrent mijn grootste belhamel. Potjestraining is nog steeds aan de gang en vandaag gingen we zonder pamper de deur uit. Een namiddagje Brielmeersen is uitstekend verlopen zonder natte broeken! Hiepla Hoi! Eten lukt ook steeds beter. Toen 't efkes weer wat minder ging, schakelden we de oranje plakkerkes in. Eén plakkerke voor elke grote hap. Hij valt als een baksteen voor dat simpele truukje... :)