12-01-11

Genoeg gedanst, tijd om te stikken! :)

’t Is weeral een hele tijd geleden en ‘k zou graag beweren dat ik druk in de weer ben geweest, maar dat is niet zo... Of toch niet op creatief vlak... De feestdagen hebben mij verplicht om te vieren, te drinken, te dansen en om bijgevolg ook een beetje moe te wezen... We zijn er ook ‘ns tussenuit geknepen met het gezinnetje. Vier dagen Amsterdam en ’t mochten er eigenlijk wel meer zijn, vele meer zelfs! In die luttele dagen hebben we veel gezien van de Nederlandse hoofdstad, maar toch heb ik ’t onbevredigde gevoel dat er nog meer schuilt! We hebben gegeten en gewinkeld. Stofjes en kleren heb ik meegegritst. Misschien enkele tips voor de geïnteresseerden : Albert Cuyp bleek een stofjesparadijs te zijn. Niet echt verrassende stofjes, maar ik heb er toch mijn gading gevonden. Ik had de lapjesmarkt op maandagochtend gemist, maar de Albert-Cuyp-markt troostte mij met een lapjeskraam. Een heleboel halve metertjes voor 3€. Meer had ik niet nodig om blij te zijn.


Tijdens één van mijn vele google-sessies in de lunchpauze, botste ik op deze site : Fiekefatjerietjes. Een oase van speekselstimulerende smularia, geboetseerd zonder dierenleed. Super! Gisteren heeft mijn vriend mij verrast met de chocomousse en die was om je vingers van af te likken! Easy Peasy recept, klaar in een oogwenk en al even snel verorberd!

Nog 6 weken en een vriendin moet bevallen van haar 1e spruitenkind. Wat ik voor haar ga maken, dat weet ik al. Nu enkel nog de stofjes kiezen! Het geslacht is mij onbekend, dus moet ik gaan voor een unisex cadeau. Niet makkelijk, maar hopelijk wordt het toch een pareltje. Geen idee of de mom-to-be mijn blog volgt, maar voor alle zekerheid verklap ik toch lekker nog niet wat het zal worden! Nog eventjes geduld dus! Ook het cowboyhemd van Otto krijgt stilaan vorm. Gisteren nog ‘ns naailes gehad, na een korte winterslaap van 2 weken en ’t deed me goed! Ik heb weer de naaikriebels te pakken, maar vooraleer ik mijn creativiteit kan loslaten op mijn nieuwe stofjes, moet ik eerst nog een doopsuikerproject afwerken. Een meisje dat mijn kunsten had gespot, heeft me gevraagd om mee te helpen met haar geboortepresentjes en daar moet ik nog volop aan verderwerken. Nog even op de tanden bijten om ’t tot een goed einde te brengen en daarna gaan we weer hemdjes en rokjes maken! Joepie! Meneertje Ot is terug!


Sjokomoes smikkelen

2 opmerkingen:

  1. Welkom terug! Blij nog eens een update te kunnen lezen!
    grtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De wiensen van 't jaar en geef er maar een 'lap' op!

    BeantwoordenVerwijderen