01-04-2012

Zweten op mijn matje

Ik heb de smaak te pakken, de smaak van de broekskes! Vorige week maakte ik 2 verschillende, maar poepsimpele exemplaartjes voor mijn kleine meneertjes. Voor 't rode broekje van Ot haalde ik de mosterd bij Dana van Made en ik kan jullie nu al waarschuwen, er komen er meer... Veel meer... :)
Links een sportief broekje voor Fons en rechts een 'Dana Made It'-broek voor Otje


Otje is helemaal verzot op zijn nieuwe rode broek!

Mijn kleine Fons breekt appelblauwzeegroene harten!
Goeie voornemens maken in januari, dat vind ik een beetje cliché. Ik doe 't liever op 1 april! Na mijn laatste bevalling nam ik mezelf voor om dagelijks trouw mijn buikspieroefeningen te doen, zodat ik me snel weer in mijn kleedjes zou kunnen persen, maar het is er niet van gekomen... 4 en een halve maand later, heb ik nog steeds geen spier gespannen en dat kan niet! Het is zelfs zo erg dat mijn grootste zoon dacht dat ik was gevallen en me recht wou helpen, toen ik daarnet op 't matje lag te puffen. Vanaf vandaag elke dag trainen dus. Mijn grote meneer heeft beslist dat ik niet mag naaien als ik de dag ervoor niet heb gezweet met de beentjes in de lucht! Strak plan! Vandaag heb ik braafjes geoefend op de mat, dus morgen maak ik broekjes! Juij! :)

Mag er nog 'ns geklaagd worden aub? Ons Fonske houdt ons wakker! Elke 3u wekt ie zijn melkmama, omdat ie goesting heeft om te slokken.  Ook overdag drinkt hij gemiddeld elke 3u en het wordt een beetje veel. Ik snak naar een goeie nachtrust en daarom haalden we rijstemelkpoeder in huis. Twee pogingen om 'm 's avonds 'ns zo'n fles te laten slurpen zijn al mislukt. Straks gaan we nog 'ns vol goeie moed voor de derde poging. 3e keer goeie keer zegt het spreekwoord toch he. We hopen stiekem dat ie iets langer slaapt na zo'n lekkere rijstebrij... Duim je mee?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het superbroekjes! Vooral dat rode, geweldig. En ik heb geduimd hoor, voor een betere nacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt! 'k Heb net nog zo'n broekje gepost. Supermakkelijk patroon, 't proberen waard! :) Kan er nog meer geduimd worden aub? Die rijst lijkt er niet zo makkelijk in te gaan, in dat manneke... :(

    BeantwoordenVerwijderen