17-09-2013

Taart en snoep voor Otto!

Eergisteren was ie nog 2...


 Gisteren was ie 3...


 Vandaag werd ie plots 4!


Mijn kleine 'grote' man is jarig! Joepie! Hij kijkt er al maanden naar uit. Bijna elke dag was zijn eerste vraag van de dag : "Is 't nu vandaag mijn verjaardag, mama?".

Hij mocht naar de klas met cake, versierd door de jarige job zelf. 26 kinderen zitten er in de kikkerklas, 26! Wat een nest zeg! 2 cakes leken mij dan ook niet genoeg om al die hongerige monden te voeden, dus maakte ik snel nog enkele brownies. De chocoladeschrijfsels zijn mijn werk, de rest koos Otto helemaal zelf. De treinkaarsjes vond ik in Action. Een schatkist van leuke, kleine en goedkope feestextra's!







De traditie wil dat mijn jongens op de dag van hun feest een speciale t-shirt mogen aantrekken. Ik was 't zo'n klein beetje vergeten, tot mijn pientere zoon mij er enkele dagen geleden aan herinnerde! Ik knutselde een collage in elkaar met allemaal dingen die mijn 4-jarige te gek vindt en streek die met transferpapier op een t-shirt. Niet 100% content, want 't gele shirtje is te fel voor de print, maar alee, 't kind was wel uitermate content met Umizoomi op zijn bast!



De kiendjes kregen niet alleen taart, maar ook snoep. 't Idee vond ik in een boekje in de bib. Ik tekende een schoen en maakte een ontwerpje voor een label. 't Werd dit :



Na een monnikenwerk van oneindig veel labels uitsnijden, gaatjes maken en veters strikken (bedankt, liefste lief, voor die ijverige handen), was dit het resultaat :




 Achter de schoen werden nog wat extra snoepveters gestopt, want eentje is geentje he!

Dikke proficiat, grote jongen! 3 piepers van je beste vriend! :-)

2 opmerkingen:

  1. heel mooie t-shirt!
    vree tof met die schoenvetersnoepen
    schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi! en originele vondst voor het t-shirt! Ik zou ook wel zo een kado willen: leuk leuk leuk!

    BeantwoordenVerwijderen