17-09-2010

Gene paniek! Ik ben er nog!

Hiervoor is geen enkel excuus aanvaardbaar.... Een afwezigheid van zomaar eens 2 maanden valt niet goed te spreken... Maar ik ga 't toch proberen! :)

Wat heb ik allemaal uitgespookt tijdens die 2 maanden?
- lodger genaaid voor lief klein beebietje
- 2 weken op reis geweest met mijn 2 Meneren
- overvallen geweest door de kuisziekte (overvalt me eens in 't jaar en dan moet ik al mijn vrije tijd spenderen aan opruimen, stofzuigen, dweilen,...)
- een superleuke kroon gemaakt van vilt en lint voor mijn Jarige Job (ofte Otto die vandaag 1 jaar wordt! Joepie!)
- een speenketting genaaid voor 't kiendje van een collega in een te gek luipaardstofje (wat was ik bang dat ze 't niet mooi zou vinden, maar gelukkig vond ze mijn 'maffe' creatie helemaal te gek!)
- speendoekjes genaaid voor de vriendjes van mijn Jarige Job
- gehuild om 't verlies van mijn dierbare foto's door 't crashen van de pc...

Dat laatste is eigenlijk net gebeurd. Onze pc was al een tijdje stuk en bij de computerdokter. Vandaag dus het telefoontje gekregen dat 'm niet meer te reanimeren valt en we alle data kwijt zijn. *zucht* Alle foto's van mijn kleine ukje, alle foto's van ik en mijn lief op reis, van de koters van mijn zus, van familiefeestjes, ... Nu ja, alles dus! In 't vervolg dus back-ups maken...

Niet enkel slecht nieuws vandaag, want precies een jaar geleden stond ik op 't punt om mama te worden! Mijn kleine bengel zou om 21.19u geboren worden en ons verblijden met zijn geur, donshaartjes en grappige geluidjes. Proficiat, kleine drommel! 3 dikke smakkers van je trotse mama!

Foto's volgen... Nu op 't werk aan 't tiepen, maar van zodra ik een nieuwe kompjuter in mijn bezit heb, gooi ik mezelf weer in de strijd. Vanaf dan weer regelmatig nieuws van Meneertje Ot! Alee ja, als die kuisziekte niet weer de kop opsteekt... :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten