22-09-2010

Maanden worden jaren...

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Mijn kleine zoon is een jaar geworden! Vanaf nu wordt niet meer geteld in maanden, maar in jaren... Wat gaat de tijd toch snel.

Zijn eerste verjaardagsfeestje was leuk! Mijn lief had de mouwen opgestroopt en vanalles op tafel getoverd. Ik wou een veganistisch taartenbuffet en dat heb ik gekregen! Bananentaart, chocoladetaart, muffins met frambozenconfituur, muffins met chocola, vanillepuddingkjes met hagelslag en speculoos, kokos panna cotta met vruchtencoulis, appelcake, ... Jummie jummie jum! Alles superheerlijk en dat vonden de gasten gelukkig ook! Enkel Otje vond zijn eigen priv√©taartje met polenta, banaan en sojaslagroom niet te pruimen... Geen erg, want hoewel hij de slagroom liever uitgesmeerd op tafel dan in zijn mondje zag, ging de appeltaart er wel vlotjes in.
De zelfgemaakte kroon kreeg veel oh's en wauw's, maar bleek een beetje lomp voor dat kleine koppie van Ot. We zijn er toch in geslaagd om 'm op foto te krijgen! Ook de speendoekjes voor de vrienden werden met enthousiasme onthaald. Ik had mijn kleurrijke creaties verpakt in micapapier, samen met een zakje grany koekjes (100% plantaardig, jawel). Heel mooi, al zeg ik het zelf! :)

Nog steeds geen foto's, want nog steeds geen eigen pc, maar jullie geduld wordt beloond...

Hier groet een fiere mama!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten