05-02-2011

Er is een Cowboy geboren!

Alweer een tijdje verdwenen in de mist en ik kan excuses blijven verzinnen. Is me niet goed voelen in mijn vel een aanvaardbaar excuus? Combineer dat met buikgriep bij zowel Meneertje Ot als bij zijn vrouwelijke opperhoofd en voila, daar heb je ‘t...


Hoewel ik deze week de naailes heb overgeslagen, omwille van pijne buiken en misselijkheid, heb ik wel mijn cowboyhemdproject tot een goed einde gebracht! Met trots stel ik aan jullie voor, mijn eerste Meneertje Ot-hemd. Joepie!
Ik heb ook een ander project kunnen afmaken. De zwangere vriendin krijgt van Meneertje Ot straks een mooi cadeau. Wat het is geworden, blijft nog even geheim. Nog enkele weekjes geduld, tot de beebie is geboren!

Nu moet ik me volop concentreren op de doopsuiker. Dit weekend wordt een echt marathonweekend. De mama in wording heeft mij hulp aangeboden van een tante en daar ben ik wel heel blij om. De werken nemen aardig wat tijd in beslag, een stuk meer dan verwacht en nu de bevalling met rasse schreden dichterbij komt, is alle hulp welkom! Nog zo’n goeie 3 weken heb ik de tijd om alles af te werken! :S

In maart is ’t dan Tuur zijn beurt om te jubelen over zijn cadeautjes. De peuter van mijn zus wordt 2 en krijgt van Meneertje Ot hopelijk ook een waauw-geschenkje... Maar genoeg verteld over wat komen zal! Ik moet dringend weer plaatsnemen achter mijn Duitse stikvriend!

1 opmerking:

  1. Ik vind Otto zijn cowboyhemd geslaagd !
    Hij staat er beeldig mee!
    Amai, het is precies cadeautjestijd hé. Voor iedereen een geschikt cadeau. Ben al benieuwd wat het voor Tuur zal worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen