17-02-2011

Sjampain for everybody!

Joepie! Hoezee! Sjampain! Vuurwerk en tromgeroffel! Mijn heuse doopsuikerklus zit erop! 63 exemplaren heb ik gemaakt en gelukkig was de tante van de bezwangerde madam ook bereid om de handen uit de mouwen te stoppen. Samen hebben we de klus geklaard en ik ben er blij mee! 'k Heb ook nog een extra'tje getoverd, om het geheel op te fleuren, maar meer daarover wanneer de beebie er is.

Mijn volgend project is een kleintje. Een k-dootje voor Tuur en dat ga ik van 't weekend maken. 't Wordt een zakje, waar ie spulletjes in kan stoppen wanneer hij op stap gaat. Koekskes, auto'tjes, knikkers... Al wat de kleine peuter nodig heeft om een uitstapje te overleven. Enige verzoekjes voor extra k-do's worden in acht genomen. Ine? :)

In de naailes heb ik mijn stof geknipt voor een hemdjurk. Op het stoffenspektakel van afgelopen zondag kocht ik een leuk groen stofje met bloemekes. Het was er trouwens vreselijk rustig, daar in Gent. Wat is er gebeurd? De naaistorm geluwd? Niet veel mensen meer met de drang naar origineel gerief? Ikke alleszins nog wel!

Gisteren vertelde een vriendin me over een creatieve ziel, die meubeltjes opkallefatert en daar mooie dingen mee doet. Hier kan je ze vinden! 'k Heb 'ns haar werk bekeken en ik kreeg zin om 't ook te gaan doen! :) Otje heeft nog geen mooie meubelkes in zijn kamer en dat verdient mijn flinke zoon eigenlijk wel. Dat wordt dus zoeken naar een leuk meubelke en verf en gaan met die banaan! Voila, nu blijft er zeker geen tijd meer over om te kuisen... :)

Nog efkes een nieuwtje voor ik de plaat poets. Meneertje Ot kan stappen! 't Is niet langer beebie kruiper, maar nu is ie een grote meneer geworden, een echte Homo Erectus! Mama en papa Ot zijn trots! Vandaag is ie trouwens 17 maanden geworden, dus dat lopen komt geen dag te vroeg! Juij!

Groetjes,
Madammeke Ot

2 opmerkingen:

  1. joepiejij, Otje stapt! Nu wil tante Ine dit wel eens zien zulle !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lol! Ja, leuk om te zien zu! Hij kon 't nog maar enkel met zijn Converse-stappers, maar vandaag hebben we 'm nog 'ns zijn bruine schoentjes aangetrokken en na een beetje oefenen, had ie 't ook onder de knie! Morgen geeft ie een demonstratie van zijn kunnen! Dansen, stappen, alles rechtop! Juij! :)

    BeantwoordenVerwijderen