26-06-2012

2 tassen voor de juf!

Hoog tijd om de juf van Otje in de bloemekes te zetten! Het moet gezegd, juffrouw Eveline is een superjuf! Omdat ze zo lief is geweest voor mijn kleine mannetje, krijgt ze 2 kadootjes. Een koffietas met Otje's creativiteit en een Vinktas.


Voor de koffietas haalde ik een setje bij de Hema. Voor net geen 8€ kan je gek doen met 4 tassen en 12 kleurtjes! Otto vond 't geweldig en was niet meer te stoppen. Oh neen, 1 tas beschilderen was bijlange niet genoeg, er moest meer gekladderd worden... Dus werden 't er 4...'k Heb mijn hoofd gebroken over mijn naai-kadootje. Aja, als fervent stikster moet je wel een naaikadootje geven he. Efkes zoeken op 't net naar andermans jufideetjes, heeft me niet echt vooruit geholpen, aangezien veel blogsters een 'clutch' maken... Hmm, nu moet iemand mij eens vertellen wat daar eigenlijk zo leuk aan is, aan zo'n clutch. Toegegeven, 't ziet er mooi uit, dat hoor je mij niet zeggen, maar handig vind ik zo'n ding niet echt. In een winkel rondstruinen met 2 jengelende kinderen, een winkelkar en een sjakos zonder hengsel... Nope, ik dacht het niet. Dan maar gedacht wat juf Eveline wel 'ns zou nodig kunnen hebben tijdens die 2 maanden deugddoende vakantie. Ewel ja zie, een strandtas! En die Vinktas is de ideale strandtas!
Het bloemenstofje kocht ik in de Banier in Roeselare, de bruine vichy haalde ik in de Soie-Unique in Deerlijk en het tassenband vond ik in de Veritas. Het groene stofje is een gerecycleerd tafelkleed en de lichte stof van 't zakje is een Ikea-vondst.
Morgenochtend vertrekt mijn knul richting klas met dit :Netjes ingepakt en uitzonderlijk groot gelabeld. Niets mis mee, toch?! :)

3 opmerkingen: