30-09-12

Ge kunt niet genoeg jarig zijn!

Niet enkel mijn eigenste knul was jarig, vandaag was het de beurt aan nichtje Lotte. Omdat die 2 elkaar graag zien en ze zo dicht opeen kaarsjes mogen uitblazen, vierden we de verjaardag gezellig samen. Eerder maakte ik een verjaardagsshirt voor mijn meneer en nu maakte ik er ook eentje voor zijn nichtje.


Ik ging aan de slag met een blauwe longsleeve van de Hema. Zette er een kraagje en een knoop op, het cijfer 9, de tekst "Bijna 10-er" en stikte er tot slot nog een reepje boordstof aan. Lekker 'girly'.

Ik knutselde ook nog snel een slinger in elkaar. Ik had het ideetje ooit 'ns gepind en vind het resultaat best grappig! Succes gegarandeerd op een feestje! :)


De kroon, die ik maakte voor zijn eerste verjaardag, doet nog steeds evenveel dienst. Dit jaar kreeg ie dus een 3 op geplakt!


Hij past al vele beter op zijn koppeke! Zie je die angst in die ogen? Die angst voor het alles verwoestende vuur uit dat gekke witte stokje? En zie je ook die heerlijke, veganistische banoffee taart (zonder sjokola on top, want het moest plots een beetje snel gaan...)?

Mijn jarig boontje kan 't trouwens ook goed vinden met zijn andere kompaan, de broer van jarige Lotte...2 opmerkingen:

  1. Нi therе, I enjoy reading all of yоur artіcle.
    І like to wrіte a lіttle cοmment to supрort you.


    Rеview my ѕіte ... payday loans

    BeantwoordenVerwijderen