13-11-2012

Tas en ring voor Fab Fab!

Mijn Fonske had een partner in crime op 11-11, want ook mama's maatje Fabienne was jarig die dag! Ik mocht meevieren en beloonde al die gastvrijheid met zelfgemaakt geknutsel.

Een tas, zoals ik die al eerder heb gemaakt. Een zwarte bloemetjesstof aan de buitenkant en vrolijke, groene bollen vanbinnen. De sierstiksels maakte ik in 't groen.
In de tas kwam een heerlijke veganistische chocoladecake (volgens 't recept van Suzette). Geen aantrekkelijke foto, maar geloof me vrij, de cake smaakt beter dan deze foto doet vermoeden! De cijferkes heb ik erop "gebloemsuikerd" (is dat een woord?). Ik printte 't cijfer "33" op een A4-tje, knipte de cijfers eruit en gebruikte dat blad als sjabloon, waarover ik dus rijkelijk met bloemsuiker strooide. Geef toe, bijna net als bij de bakker... :D

 
Er was in de tas nog net een beetje plaats voor een extra klein pakje. 't Werd een ring, gemaakt volgens deze aanwijzingen. 'k Was redelijk tevreden met mijn eerste poging. De ring werd in een zelfgemaakt doosje gestopt, waarvoor ik hier een tutorial vond.

 

Proficiat, Fabulous Fab! Enne, sorry dat ik je 25-ste verjaardag heb verward met 33... What was I thinking? ;)

2 opmerkingen:

  1. What were you thinking??
    De tas is al in gebruik, t is mijn nieuwe lunchboxtas voor Mollies :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tas! En die ring, da's eentje om te onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen