16-12-2012

Een vos op de uitkijk

Mijn 'kleine' nichtje slaat haar vleugels uit. Na heel wat jaren onder moeders dak, heeft ze ervoor gekozen om alleen te gaan hokken. Dat vraagt om een feestje en een feestje vraagt natuurlijk om een kado!
Ik maakte een sjaal. Een vos. Omdat vossen nu eenmaal bijzonder goed zijn in het beschermen van meiskes die alleen hokken... Daarom dus. Dat nichtje vond het allemaal zeker ok en wou zelfs met graagte poseren met haar nieuwe beschermengel!


Zij bedacht de geniale vossjaal. Het neusje heb ik niet geborduurd, maar naaide ik erop met een lapje bruin nepleder. Leuk om te maken en ik maak 'm binnenkort nog 'ns voor mezelf. Eigenlijk stiekem een beetje jaloers op dat nichtje met die wollen vos...
Veel geschenkpapier was er niet in huis, dus moest ik het met de sterretjes doen. Ik probeerde 'ns zo'n pompon met servetten uit en maakte die vast met breiwol. Eigenlijk niet echt een succes-combi, maar die pompon wordt hier zeker nog 'ns tevoorschijn getoverd!
2 opmerkingen:

  1. De max! En jouw stofje zit al helemaal in kerstsfeer :-). Ik heb voor mijn nichtje ooit es zo'n poezensjaal in fleece gemaakt en die sliep zelfs met haar mee in bed. Dat nichtje was wel een pak jonger dan jouw nicht, maar ik voorspel wel ook dikke liefde tussen die twee!

    BeantwoordenVerwijderen