16-06-2013

"Dansen in de discotheek!"

Ik had je al verteld dat 't buurmeisje zin had in feest en daar mochten 't lief en ik gisteren met volle teugen van mee genieten! Lang geleden dat mijn voeten zo hadden gedanst!

Omdat ik zo wel al een beetje wist dat 't een leuke avond zou worden, moesten er een boel kadootjes gemaakt worden.


Ik kocht 2 leuke mokken in de Hema en pimpte die met stukjes Flow en Mod Podge. Mijn eerste Mod Podge avontuur en 'k vind 't een geslaagd resultaat. Nu nog afwachten of al die lagen Mod Podge bestand zijn tegen hete koffie en afwaswater.


't Materiaal lag hier al een paar maanden te wachten in de schuif en eindelijk vond ik de moed om erin te vliegen! Stempels maken. Elisanna legt haarfijn uit hoe 't moet. Superleuk om te doen en heel ontspannend! Op de achterkant van mijn stempel lijmde ik een stukje mdf. Makkelijker en steviger om vast te nemen.


't Lief verdient ook een pluim. Hij timmerde in een oogwenk een bakje in elkaar om de 3 grote flessen schuimend goud in te verpakken. Mijn zelf gemaakte label bevestigde ik met Mod Podge op 't houten kistje en 't zag er allemaal heel leuk uit. Of alee, dat vonden wij toch alleszins! :)

Er werd ook gesjopt in Confiture met als buit zo'n superschattig wiebelpopje voor Emiel en een klein schrijfboekje van Pip Studio voor mama Annelies.


Nog een kaartje en hup, 't feest kon niet meer stuk!


De kat van de geweldige Ingela Peterson Arrhenius komt zoveel terug in mijn kadootjes omdat die ook verwerkt zat in 't geboortekaartje. 't Blijft een heel schone illustratie!

4 opmerkingen:

 1. Ik kwam toevallig op je blog terecht. Leuk om te lezen!

  Prachtig cadeau!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar haal je Mod Podge?
  Mijn postje hierboven liep vast.

  Groetjes
  Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je reageert! Ik heb mijn Mod Podge in de Banier gekocht. Hij is mss ook wel te vinden in andere knutselzaken, maar in de Banier vind je 'm dus vast en zeker!

  BeantwoordenVerwijderen