26-10-2013

Leo en de sjaal

Leo, dat vind ik nu 'ns een schone naam zie. 't Is een kieneke dat ik niet ken, maar iemand anders ziet 't nu al ontzettend graag en wou 't verse jong verrassen met een pamperzakje. Zij koos voor de vogeltjesstof en ik maakte er deze versie van:
Mijn eigen nestje mocht ook nog 'ns delen in de prijzen. Er werden sjaals uitgedeeld.
Op de blog van Tiene las ik over de breiramen in de Zeeman. Ikke daar dus naartoe en een paar uur later was Fons' colsjaal klaar! Ie is niet zo dik als die van Tiene, maar 't was een probeersel. Straks vlieg ik in een tweede colleke voor mijn oudste zoon en die maak ik iets dikker.Eerder vertelde ik jullie al over mijn recente haakverslaving en de vlaggenlijn die ik toen was begonnen, is op tijd af geraakt. Nog geen schone foto's genomen, maar die krijgen jullie ongetwijfeld binnenkort ook te zien! Wel kan ik jullie deze al tonen, Ots nieuwe sjaal, gehaakt volgens Miekk's handleiding.
2 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt, ik maakte de col met de kleinste ring, dan komt er een tunnel uit en die uiteindes maakte ik aan elkaar, dus de steken in de andere richting als bij u denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maakte 'm ook met de kleinste ring en krijg 'm net over zijn kopke. Voor mijn grootste uk maak ik er ook nog eentje en dan doe ik het op jouw manier! :)

      Verwijderen