26-12-13

Draken en cowboys

Alsof er nog niet genoeg mutsen werden gemaakt, kwam er hier nog eentje vanuit mijn haaknaald gerold. Een bolleke wol voor een appel en een ei uit de Zeeman en voila, een drakenmuts voor drakengekke zoon en een bijpassend sjaaltje. 't Idee pikte ik zo'n heel groot beetje van "Etoile Cirée", die jullie ongetwijfeld kennen als haakwonder. Ik zag haar gerief op de "Homemade Happens"-beurs in Oudenaarde en was er weer wild van. Geen muts en sjaal gekocht, maar wel 't idee in mijn hoofd gepompt. Sjaaltje met houtje-touwtje knoopjes en een drakenmuts.Wat ik wel van haar kocht, was een lap ouderwetse cowboys. De ideale stof voor de jongens om 's avonds onder te verdwijnen en te kijken naar 'Paw Patrol', een hitwonder bij mijn peuter en kleuter. Die kleuter heeft trouwens geholpen met het spelden van de stof. Handig, zo'n klein kabouterke dat kan bijspringen!Vandaag werd ik verrast met een kado onder de kerstboom! De postbode was al 'ns aan de deur geweest toen de muizen aan 't dansen waren, dus ging mijn lief met de jongens 't pakketje ophalen. Een Secret Santa pak! Leuke thuiskomst na een noeste dag op 't werk! Pakketje openmaken, blij zijn met een beschreven koffietas en de koekjesmix, die niet helemaal beantwoordt aan de veganistische normen van Meneertje Ot, maar die wel goed zal terechtkomen in één of ander kindermondje. Bedankt, mijn Secret Santa, voor het leuke geschenk! Nu ben ik wel benieuwd welk blogwonder mij heeft verrast, dus laat 'ns iets horen en dan kom ik 'ns piepen op jouw blog!

Mijn Secret Santa zou ook al bij de bestemmeling moeten zijn. Ben benieuwd of die daar een schoon plaatske krijgt...4 opmerkingen:

 1. Heeeeeel toffe muts en sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps, dat veganisme heb ik totaal over het hoofd gezien, sorry daarvoor, mss kan je er iemand anders gelukkig met maken,....hopelijk drink je wel koffie, want dat was dan de gok voor me :-) ;-), ik ben dus je secret santa en je vindt me onder misssexandthecity.wordpress.com,.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauwie, super mooi gedaan die muts en sjaal en ik ben ook zo een heel erg grote fan van het haakwerk van Etoile Ciree, ik volgde bij haar een haakworkshop en dat was super interessant!!
  gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://mejuffers.blogspot.be/2013/12/secret-santa-deel-ii.html
  >> bij deze, een dikke merci!

  BeantwoordenVerwijderen