14-12-2013

Grafische Griep

't Haakvirus is een beetje geluwd, maar nu heeft de grafische griep me geweldig te pakken! Ook niet genaaid de laatste dagen, maar wel veel achter de laptop gelogeerd. Ik stak een vriendenboek in elkaar voor mijn oudste knul en wacht nu ongeduldig op het resultaat van de drukker. Daarover meer binnen enkele dagen, maar ik kan jullie nu wel al mijn voorblad laten zien!Ik zag menig kerstkaart geboren worden en besliste dat de tijd rijp was voor ene van mezelf!


 Het geoefende oog zal meteen zien dat die eerste druk niet okee was. De illustratie staat niet centraal en er staat bovendien een storende zwarte streep bovenaan. Excuses van meneer de drukker en straks krijg ik de correcte kaartjes in de bus. Het worden er dit keer met afgeronde hoeken, om 't goed te maken. Ikke blij natuurlijk en hopelijk is die 2e druk om op te eten! :) De kaartjes zijn te koop aan een belachelijke 75 roste centjes voor eentje en voor 7€ heb je er meteen 10 om uit te delen! Joepie!

Voor en achterkant nog 'ns op een rijtje :Ik maakte ook nog inpakpapier voor Ot. Hij mocht een kado meenemen om een vriendje te verrassen in de klas en hij koos voor krokodielen op zijn kado. Ik ging op zoek naar een schone illustratie en tekende die zo'n heel klein beetje stiekem na. Ik maakte er een patroontje van en mijn kadopapier was klaar! Pomponnekes en een bijpassend labelke zorgden er voor dat mijn knul als een fiere pauw de speelkoer betrad met zijn kerstkado!


2 opmerkingen: