15-02-14

♥ mijn lief - give-away

Kiekeboe! Heb je me gemist?

Ik ben efkes 'uit' geweest, eventjes nood gehad aan rust. Rust in mijn hoofd, rust in mijn leven. Nog steeds eigenlijk. Maar ik ben valentijn niet vergeten. Mijn lief, dat er altijd is voor mij, dat al meer dan eens heeft bewezen dat 'in goeie en in kwade dagen' niet alleen geldt voor getrouwde stellen. Voor hem maakte ik een valentijnsaffiche. Deze:


Ik liet mijn ontwerp drukken op A3-formaat, kocht in de Hema een witte kader en maakte er een ode van, die nu met trots aan onze muur prijkt. Wij zijn onafscheidelijk, niet alleen 't lief en ik, maar ons voltallige gezinnetje. Mijn 3 mannen en ik. En dat is goed.


En ik heb nog zo'n A3-formaatje liggen. Voor iemand die ook gek is van speculoos, of van koffie, of gewoon van zijn lief of van zijn gezinnetje. Ben jij zo iemand? Reageer dan op mijn post en laat mij weten wat jouw favoriete koekje bij de koffie is.

10 opmerkingen:

 1. Ik had daarnet al een reactie getypt maar die verdween plots :-(

  Ik hou van speculoos, net zoals ons mama.
  Koffie met speculoos is een ideale mix!
  Een frangipanneke of een ander koekske kan ook lekker zijn zulle :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op plaats 1 een speculoosje natuurlijk, maar een mignonette van côte d'or bij de koffie kan ook smaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die is mooi! Hier ook verzot op speculoos, alleen spijtig dat da koekje altijd in je koffie valt... Die poster zou hier mooi staan op onze nieuwe rekjes in de living...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is de koffieleut, ik ben de speculoosjesfan. Als dat geen match is :-). Ik waag graag mijn kans, zou heel mooi staan in de keuken van ons nieuwe huis, want voor de aankleding daar heb ik nog niet echt grote plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favoriete koekje is de Orlando Gourmet Treat. Ik krijg dat maar als ik iets heel flinks gedaan heb. Mijn baasje zou ook blij zijn met die poster ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn oudste zoon, die op de vooravond van Valentijn - heel schuldbewust - zegt; "sorry mama, maar ik heb nog niks voor je valentijn morgen". Dat te horen was al een ode op zich. Rustige groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelfgemaakte rijsttaart, maar dan niet met koffie, maar met thee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij koffie is het hier ook een speculoosje en dan heerlijk soppen erin. Of iets in chocolade, wat een grote smeerboel wordt door het smelten maar mm.... ook zo heerlijk.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn lievelingskoekje bij de koffie is er eentje met speculoos omhuld met chocolade, maar eigenlijk nog liever een lekkere truffel of praline! De poster zou een mooi plekje krijgen in onze nieuwe keuken die er dit jaar bijgebouwd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zal wel veel te laat zijn, echt heel mooi gemaakt die poster!!!

  BeantwoordenVerwijderen