16-11-2010

GIVE-AWAY

Ik zag het eerder al bij collega-bloggers en ik kon niet achterblijven... Vandaar mijn eerste give-away! Kruip in je pen of je fototoestel en overtuig Meneertje Ot waarom jouw smospot die schattige slab zo goed kan gebruiken. Het origineelste, grappigste of boeiendste argument krijgt de slab zomaar cadeau. Omdat het nu eenmaal bijna Sinterklaas is, of Kerstmis, of gewoon omdat ik 't leuk vind om geschenkjes uit de delen...
Meedingen kan tot en met vrijdag 20u. Meneertje Ot en zijn mama zijn ontzettend benieuwd... :D
3 opmerkingen:

 1. O zo jammer dat mijn kids de slabben ontgroeid zijn. ;-$
  Grt. Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga toch ns m'n kans wagen... Zo'n superslab zal ons Lotte dan misschien overtuigen om niet meer terug te geven. Want na 4 maanden borstvoeding is ons pruts zo verlekkerd op mamamelk dat zij een hele dag aan de borst zou kunnen hangen. Met als gevolg ook een hele dag teruggeven! Foto's zonder slab zijn een uitdaging, hoewel deze creatie mag gezien zijn en dus mee op de foto zou mogen!
  Daar komt nog bij dat we stillekes aan aan de papkes gaan beginnen, en als ik da zo zie bij andere prutskes zal een extra slab welkom zijn!
  Ik moet ook toegeven dat ik jouw label geweldig vind! Echt super! Dit mag zeker niet ontbreken in Lottes hebbedingetjes!

  Vele groeten, Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook mijn kans wagen!
  Ik heb wel nog geen kinderen maar de kinderwens is er...eenmaal het zover zal zijn, heb ik al een origineel slabje van Carol en Otje voor in de collectie...Ik zal deze met veel trots gebruiken en off course pronken bij de anderen!
  Heb nog eventjes geduld maar er zal zeker gebruik van gemaakt worden! Later kan ik dan aan mijn kinderen vertellen hoe ik het bekomen heb toen de wens er nog maar was...
  Met andere woorden : ik zou dolgraag dit origineel slabje van u hebben! Het zal u ook trots maken...en onze toekomstige buurvrouw die jij super kent, zal ook super trots zijn! )
  Fingers crossed!!

  Groetjes,
  Sofie

  BeantwoordenVerwijderen