10-02-2013

Olaf en Lulu zoeken gerimpeld baasje!

De wereld is onlangs nog enkele welpjes rijker geworden. Leuk toch, die gerimpelde kopjes met miniteentjes, die kleine kruippakjes en dat kersverse-beebie-gehuil... We zijn nog niet bij alle knaapjes op visite geweest en ik maakte alvast twee kadootjes. Twee beesten om te knuffelen, die niet kunnen wachten om hun nieuwe baasjes te zien!

Ben jij onlangs bevallen van zo'n gerimpeld mannetje? Maak dan vlug kennis met Olaf en Lulu.

De eerste is Olaf. Een walvis met allures, maar niet teveel. Hij is makkelijk in onderhoud, vraagt enkel een schoon, droog plekje om te slapen (ge denkt voorzeker: "alee, zo gek, droog en 't is ne vis..."). Hij fietst dolgraag en is verzot op kusjes.

 

Zijn vriendinnetje is Lulu. Een olifantje dat niet op haar mondje is gevallen. Een echte luistervink, die grote oren liegen er niet om, maar ze is oh zo lief! Ze houdt van rozijntjes en van boetseren en is een echte keppemadam!
Sta je te popelen om Olaf of Lulu een plekje in huis te geven? Laat dan snel een berichtje achter op deze blog. Vertel me wie je favoriet is en waarom en dan komt jouw nieuwe huisgenoot jouw kant op!

5 opmerkingen:

 1. Gustje is nog steeds gerimpeld & zou een lief baasje zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem, dat ben ik... mama melanie :-) olief-fantje lulu zou gustjes parkje nog gezelliger maken :-) alleen te hopen dat ze er geen gewoonte van maakt om rozijntjes in Gustjes neus te duwen, maar dat houden we dan wel in het 'snotje'...

   Verwijderen
 2. Lulu zou het perfecte vriendinnetje zijn voor mijn dochtertje. Met die mooie stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knapperds! (Helaas heb ik geen kindertjes in de aanbieding en ben ik het slapen met een knuffel zelf al ontgroeid, dus laat ik mijn winstkans aan iemand anders)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat luku-ke zou hier wel gesoigneerd worden hoor, al weet ik nog niet hoe de eigenaar gaat zijn, lief, stoer, goedaardig?? Nog enkele weken wachten. nu olaf ziet er ook wel ne hele toffe peer iit voor in het park. Mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen