04-03-2013

Lulu doet van huisjesruil!

Enkele weken geleden kondigde ik de geboorte aan van Lulu en Olaf, een olifant en een walvis. De mama van Gust was er als de kippen bij om Lulu een plaats te geven in hun huis en hart. Om zoveel gastvrijheid te bedanken en om natuurlijk ook de komst van Gust te vieren, maakte ik een pakketje...

Er rolde een snel cadeauzakje vanonder mijn Pfaff. Bedankt voor die tip, Elisanna.

 


Op het zakje flockte ik de naam van Bas, de broer van Gust. Onder het motto "De broers van gerimpelde schreeuwerds mogen ook wel 'ns in de prijzen vallen", verstopte ik er een puzzel in, met prachtige illustraties van mijn favoriete Tom Schamp.


De puzzel kocht ik op "Tapiplage", het inspiratie-event voor de bewuste madam. Dat zeggen ze er zelf van en ze slaan eigenlijk wel de nagel op de kop. Kleertjes kopen doe ik er niet, want dat kan mijn portemonnee onmogelijk goedkeuren, maar inspiratie opdoen, dat doe ik er des te meer! Die uitbundige prijskaartjes doen een mens meer goesting krijgen om zelf vaker aan de slag te gaan voor de jongens in huis.

Ik maakte ook nog een label en kleefde dat (met vervelend slecht etikettenpapier... Grrmbl) op een kraftzakje. Lulu erin voor Gust, cadeauzakje met puzzel erin voor Bas en hop, klaar om te vertrekken!
Oh ja, terwijl ik dit berichtje tik, hoor ik Olaf stilletjes snikken op de achtergrond... Er is nog geen baasje gevonden voor de lieve walvis. Wie zich geroepen voelt om 'm te troosten en om heel erg goed voor 'm te zorgen, laat maar horen!

3 opmerkingen:

 1. Tante Carol
  Lotte wil haar kandidatuur heel graag stellen als er geen gerimpeld baasje wordt gevonden voor Olaf! Ze is er gek van!
  groetjes
  mama Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik echt fantastische cadeautjes! Super gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lulu ke is al vertrokken zie ik, dan adopteer ik graag olafke

  BeantwoordenVerwijderen