17-04-2013

Na 't ziekenhuis komt Jacob

Ik ben er eventjes tussenuit geweest...


Een weekje in 't ziekenhuis gekampeerd, tot mijn kleinste puppy de beestjes in zijn lijf had verslagen! Een darminfectie haalde 'm behoorlijk onderuit, maar gelukkig is ie nu weer op en top Fons. Op en top 'dul bukske', op en top schreeuwerd, maar oh zo lief...

Mijn creativiteit stond op een laag pitje, maar ondertussen kan ik jullie wel weer iets laten zien!Een Jacob voor mijn Ot. Mijn oudste jong is gegroeid en had dringend nieuwe broeken nodig. Eentje klaar, nog duizend te gaan. :)
De stof kreeg ik zomaar kado van mijn schoonzus, die de lap jeans had gebruikt als 'deur', zolang er nog geen echte deur geïnstalleerd was in haar nieuwe stek. De wasmachine in en zo goed als nieuw en behoorlijk geschikt als Jacob. Ik hield 't eenvoudig, met enkel een versierd detail op 1 zakje. Geen paspel, geen kleur, niets, maar less is more.

Ook nog een kaart afgewerkt voor een jarig jobje en ging van dit:


naar dit:


Olé pistolet voor Olivia!

2 opmerkingen:

  1. Ocharme 't Fonske! Hopelijk blijven de beestjes weg en kan ik extra fuiven op het feestje van kleine Olivia. Mooi kaartje trouwens, de lessen renderen duidelijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen