26-04-2013

Peperkoek met auto's

Ooit waagde ik mij aan een hemd. Een heus cowboyhemd, dat toen door Ot werd gedragen en nu beeldig staat op zijn kleine broer. Ik had toen nog het engelengeduld van Juf Evelien aan mijn zijde, maar ik ben al een tijdje gestopt met naailes, dus nu moet ik 't alleen zien te redden.
Moedig nam ik 't boek van Vermiljoen en hare maat en knipte de stof voor het gingerbread-hemd. Een half meterke van de autostof was niet genoeg, dus vulde ik 't aan met nog een ander schoontje van in De Stoffenkamer. Aandachtig gelezen en netjes gevolgd en voila, 't resultaat mag er zijn. Nog niet perfect afgewerkt in de hals, maar 't tweede wordt al een pak netter, dat beloof ik hierbij plechtig!

Ik maakte 't kleinste maatje voor mijn '3 en een halve jarige' en 't valt eigenlijk nog een beetje groot uit. Ofwel eet ie een boterham meer, ofwel maak ik 't de volgende keer iets nauwer...

Enne, ge hebt 't voorzeker ook gezien he, dat zonneke... Mijn kornuiten ook zulle. Eén dag hebben ze buiten kunnen ravotten. Duimen dat er binnenkort nog 'ns zo'n dag mag komen, want dat stond mij wel aan precies!1 opmerking:

  1. Tis goe gelukt het hemdje!
    En de volgende keer komen wij ook een krimke lekken als het nog eens veel zon is!

    BeantwoordenVerwijderen