03-11-13

Bloemen voor beebies en Fons' warme bolleke

Het lang weekend was er eentje van een behoorlijk productief niveau. Er werden enkele dingetjes afgewerkt en bezorgd en tot mijn grote opluchting onthaald op ooh's en aah's. Juij!

Merel is een dapper dolletje, geboren op 9 november en nog geen dag later al onder 't mes. De details zal ik u hier niet verklappen, maar ik kan u wel vertellen dat kleine Merel alweer thuis is en rustig in haar wiegje lag te snoezelen toen ik haar gisteren ging opzoeken. Ze kreeg van mij dit kado:

Ik ken kleine Wolf niet, maar iemand anders is wel ontzettend content dat hij de ingang van 't leven heeft gevonden. Hij verdiende een pamperzakje en ik mocht 't voor 'm maken.Mijn maatje werd 28 (ahum...) of dat wordt ze op 11-11, maar 't werd van 't weekend al gevierd. Ik gaf haar enkele keukenspulletjes kado en ook een "cookie mix". 't Ideetje vond ik op Pinterest en ik weet 't, mijne pot mag de volgende keer iets kleiner zijn... Ik had de keuze tussen een te kleine en een te grote pot, dus de keuze was snel gemaakt.. :)


En nu mijn pronkstuk. Of allee, ik ben daar toch ferm content van. Ik ben verslingerend geraakt aan haken en werkte mijn eerste muts af! Ze was eigenlijk zo'n heel klein beetje niet gelukt. 't Moest iets worden zoals dit, maar 't zag er toch allemaal zo niet "om op te eten" uit, dus verzon ik een list. Een list waardoor mijn uren gehaak niet voor niets geweest zouden zijn... Ik haakte een sjaaltje, plooide dat dubbel en haakte daar de muts tussen. Met een hartje in noeste arbeid ging ik slapen en de volgende ochtend was ik dolblij te zien dat mijn werk had geloond! Een sjaalmuts voor mijn Fonske:


1 opmerking:

  1. Amai, productief ja! En zo toffe kaartjes die je aan je creaties hangt!

    BeantwoordenVerwijderen